Πέτρινα-γεφύρια-της-Ηπείρου-Βασίλης-Λάππας-Αγ. Μηνά Δίλοφο-03

Αγ. Μηνά Δίλοφο- Πέτρινα Γεφύρια

Αγ. Μηνά Δίλοφο-00

Πέτρινα-γεφύρια-της-Ηπείρου-Βασίλης-Λάππας-005

Αγ. Μηνά Δίλοφο- Πέτρινα Γεφύρια 

Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι στην διασταύρωση πηγαίνοντας για το χωριό Κήπους και το Δίλοφο.
Γεφυρώνει τον Ξηροπόταμο που καταλήγει στην χαράδρα του Βίκου. Βοηθούσε τις μετακινήσεις προς τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής. Είναι μονότοξο, χωρίς στηθαία. Το λίθινο οδόστρωμά του ανακασκευάστηκε στις εργασίες συντήρησης που έγιναν το 2006. Το μικρό αυτό μονότοξο γεφύρι δεν γνωρίζουμε ποτέ χτίστηκε και από ποιόν…

Αγ. Μηνά Δίλοφο-00

Διαβάστε και αυτό…

Το γεφύρι του Καπετάν Αρκούδα

Δείτε και αυτό…

Αγ. Μηνά-Πέτρινα Γεφύρια-Συλλογή Φωτογραφίας

The bridge of St.Minas Dilofo ( Sopotseli or Sompotseli).

The bridge of St. Minas near the chapel with the same name, is located at the conjunction as you go to the villageGardens (Kipoi) and Dilofo. This single-arch bridge is unknown when is built and by whom.

Αγ. Μηνά Δίλοφο- Πέτρινα Γεφύρια

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους σας. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, για την τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαδίκτυο, Διαφήμιση (E-Shop) . Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

Διαβάστε όλο