Σαν Σήμερα 01 Ιανουαρίου san simera

Σαν Σήμερα 01 Ιανουαρίου san simera
Ένα Ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο ανασύροντας αρίφνητους θησαυρούς μέσα από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας με τα σημαντικότερα γεγονότα από το χώρο της Μουσικής και της Τέχνης

 

Χορηγός στην καθημερινή σας ενημέρωση το Εστιατόριο στο Μονοδένδρι Ζαγορίου

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΙΚΙΤΣΑΣ από  το 1958 τηλ 2653071340

 

 

Η Ιστορία της Μουσικής στο Κόσμο…

     01 Ιανουαρίου το 1953 Ο τραγουδιστής της reggae Alpha Blondy (Seydou Koné) γεννήθηκε στο Dimbokro της Ακτής Ελεφαντοστού. Τον αποκαλούν και “Bob Marley της Αφρικής”.

 

   1 Ιανουαρίου το 1984 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Alexis Korner (Alexis Andrew Nicholas Koerner 1928-1984) γνωστός και ως “ο πατέρας της Βρετανικής Blues”, απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στο Ουεστμίνστερ του Λονδίνου από καρκίνο των πνευμόνων. Υπήρξε τεράστια επιρροή στην εξέλιξη της βρετανικής μουσικής την δεκαετία του ’60. Μερικοί από τους “μαθητές” του είναι οι Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Jack Bruce, Steve Marriott και Manfred Mann.

The Beatles   1 Ιανουαρίου το 1962 Οι The Beatles περνούν από οντισιόν στην δισκογραφική εταιρεία Decca Records στο Λονδίνο. Τους απορρίπτουν και στην θέση τους υπογράφουν τους Tremeloes.

The Beatles

 

   1 Ιανουαρίου το 1968 Οι The Blue Velvets αλλάζουν το όνομα τους σε Creedence Clearwater Revival.

 

 

Creedence Clearwater Revival

 

Δείτε και άλλα …

 

 

Σαν Σήμερα 01 Ιανουαρίου san simera

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ