Σαν Σήμερα 09 Δεκεμβρίου san simera

Σαν Σήμερα 09 Δεκεμβρίου san simera
Ένα Ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο ανασύροντας αρίφνητους θησαυρούς μέσα από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας με τα σημαντικότερα γεγονότα από το χώρο της Μουσικής και της Τέχνης

 

Χορηγός στην καθημερινή σας ενημέρωση το Εστιατόριο στο Μονοδένδρι Ζαγορίου

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΙΚΙΤΣΑΣ από  το 1958 τηλ 2653071340

 

Η Ιστορία της Μουσικής στο κόσμο…

    09 Δεκεμβρίου το 1934  Ο Αμερικανός θρυλικός Blues τραγουδιστής και μουσικός Junior Wells (Amos Wells Blakemore Jr. 1934-1998) γεννήθηκε στο Memphis του Arkansas. Με έδρα το Σικάγο συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Muddy Waters, Buddy Guy, Bonnie Raitt, The Rolling Stones και Van Morrison. Το 1998 είχε ρόλο στην ταινία “Blues Brothers 2000”, η οποία κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά τον θάνατο του. Δημοφιλή τραγούδια του: “Messin’ with the Kid”, “Come on in This House”, “It Hurts Me Too”, κ.α.

 

THE ROLLING STONES-JAGGER-ANGIE-08   9 Δεκεμβρίου το 1967  Το άλμπουμ “Their Satanic Majesties Request” των The Rolling Stones κυκλοφορεί στην Αμερική, μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του στην Μεγάλη Βρετανία. Ηχογραφήθηκε το διάστημα μεταξύ 9 Φεβρουαρίου – 23 Οκτωβρίου στα Olympic Studios του Λονδίνου. Θα φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση και των Βρετανικών charts και του Billboard. Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ είχαν γραφτεί από τους Mick Jagger και Keith Richards. Από το άλμπουμ κυκλοφόρησαν δύο single, τα “In Another Land” και “She’s a Rainbow” το οποίο έφτασε μέχρι την 25η θέση του Billboard.

Σαν Σήμερα 09 Δεκεμβρίου san simera 09 Dekember

   9 Δεκεμβρίου το 1991  Οι Guns N’ Roses δίνουν την πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Οι παραστάσεις ήταν μέρος της περιοδείας τους “Use Your Illusion”.

Δείτε και εδώ…

 

Διαβάστε και αυτό …

ΩΔΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

 

Σαν Σήμερα 09 Δεκεμβρίου san simera 09 Dekember

Σαν Σήμερα 09 Δεκεμβρίου san simera

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 06 Δεκεμβρίου

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Δείτε και εδώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ