ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

 

Η άποψη, πως πάντοτε φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς, στην απλή γλώσσα λέγεται Στρουθοκαμηλισμός… Δημήτρης Λούκας (Πρόεδρος Ε.Δ.Σ.Τ.Ε.)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018-01a

 

 

Μία τεράστια καλημέρα γιομάτη με δροσιά σε όλους τους φίλους-ες και σε όλο το κόσμο !!!!!!!!!!!!

 

 

Ποτέ μην αφήσεις το πέρασμά σου στη ζωή να μοιάζει με το πέρασμα του πλοίου πάνω στη θάλασσα. Άφησε βαθιές τις πατημασιές σου για να βρουν το δρόμο και οι νεότεροι….

 

 Ποτέ ότι κανείς δεν εξασκεί τις κοινωνικές του δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την ανακάλυψη της κοινωνίας, αν περνά πολλές ώρες μπροστά στις οθόνες.

Προηγούμενο άρθροΗ Ιστορία της Μουσικής 01 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΗ Ιστορία της Μουσικής 02 Ιουλίου
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της classic63. Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63 Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com