Φωτογραφία ημέρας 24 Οκτώβριος 2018a

ΒΙΤΣΑ Κ. Ζαγόρι Συλλογή Φωτογραφίας

Βίτσα «Ο Φυσικός μας Πλούτος

Κείμενα: Δημήτρης Η. Λούκας & Βασίλης Λάππας

Φωτογραφία: Βασίλης Λάππας

Επιστροφή στο άρθρο ΒΙΤΣΑ: Ο Φυσικός μας πλούτος

Βίτσα  παραδοσιακός οικισμός με μεγάλο αρχιτεκτονικό, ιστορικό, και οικολογικό ενδιαφέρον. Είναι περιοχή πλούσια σε βλάστηση, με μεγάλη ιστορία, και πολιτισμό. Βρίσκεται στο Κεντρικό Ζαγόρι, σε απόσταση 36 χιλ. από την πόλη των Ιωαννίνων, και μόλις περίπου 10 χιλ. πριν το Μονοδένδρι, σε μια περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους, όπου τη καθιστά μοναδική στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο.

Βίτσα – Ο Φυσικός μας Πλούτος

ΒΙΤΣΑ Κ. Ζαγόρι Συλλογή Φωτογραφίας

Όλοι εμείς, που εργαζόμαστε με ένα κοινό όραμα, την αγάπης μας για το τόπο μας, για τα Ελληνικά σχήματα και χρώματα,  προσπαθούμε μέσα από την πλούσια συλλογή μας με φωτογραφίες, Βίντεο, Time Lapses, να σας τις προσφέρουμε και να σας έχουμε μαζί μας σε κάθε ταξίδι μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας 

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους σας, κοινοποιήστε το στα social media. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *