[vc_row el_class=”aboutme_content”][vc_column width=”1/3″][td_block_text_with_title custom_title=”new ideas”]

Η εταιρεία «new ideas» Σαράντος Σακελλάκος & Σια Ε.Ε., με την σημερινή εταιρική της μορφή δημιουργήθηκε το 2002 από τον Σαράντο Σακελλάκο και τον Θέμη Βαρελά.
Παρέχει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες υπηρεσίες,
φωτογραφίζοντας, δημιουργώντας γραφιστικά το δημιουργικό τμήμα  και έχοντας την επιμέλεια της παραγωγής, παραδίδει στην έδρα των πελατών της, τα έντυπά που αναλαμβάνει.
Παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες web design στους πελάτες της,
σχεδιάζοντας και ανεβάζοντάς στο internet το site τους, με την φιλοξενία σε δικό της server.

Το φωτογραφικό τμήμα από το 2007 φωτογραφίζει με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Hasselblad μεσαίου φορμά, 50 megapixels,  ενώ το δημιουργικό τμήμα,  με πέντε σύγχρονα MACpro διεκπεραιώνει τις δημιουργικές εργασίες της εταιρείας.

[/td_block_text_with_title][td_block_text_with_title]

Μπείτε τώρα στο κόσμο

της εικόνας της τέχνης και του πολιτισμού

Φωτογραφία-Σκηνοθεσία-Διαφήμηση

[/td_block_text_with_title][smartslider3 slider=”4″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][td_block_text_with_title custom_title=”Σαράντος Σακελλάκος”]Σαράντος Σακελλάκος

Σαράντος Σακελλάκος-Ελληνική Φωτογραφία

Ο Σαράντος Σακελλάκος, εικαστικός φωτογράφος, δημιουργός ηχοραμάτων, ανέπτυξε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με ένα καινούργιο είδος δημιουργίας, το Ηχόραμα, δηλαδή φιλμ κινηματογραφικό, βασισμένο στην υψηλή ποιότητα της φωτογραφίας και του ήχου.

 

 

 

 

Περισσότερα…

[/td_block_text_with_title][vc_separator color=”sandy_brown” style=”double” border_width=”2″][vc_column_text]Βασίλης Λάππας-Vassilis LappasΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ
Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Διαφήμηση. Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας – Ζωγραφικής – κλπ κλπ.
H classic63 Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees.

περισσότερα…

[/vc_column_text][vc_column_text]

Άννη Ονουφρίου

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτορας Βιοχημείας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στην Πάτρα με την Στέλλα Κούρτη και τον Γιώργο Παππά.

Από το 1991 που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της ως τραγουδίστρια, έχει συμπράξει με διάφορα μουσικά σχήματα σε συναυλίες που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

 

περισσότερα…

[/vc_column_text][td_block_text_with_title custom_title=”Άννη Ονουφρίου”]Άννη Ονουφρίου μια Διδάκτωρ Βιολογίας με πορεία στην μουσική και το τραγούδι

Αννη Ονοφρίου-004Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτορας Βιοχημείας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στην Πάτρα με την Στέλλα Κούρτη και τον Γιώργο Παππά.

Από το 1991 που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της ως τραγουδίστρια, έχει συμπράξει με διάφορα μουσικά σχήματα σε συναυλίες που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[vc_text_separator title=”Latest Articles”][td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *