Θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας

Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Social Networks

Η CLASSIC-63 είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του τουρισμού της φωτογραφίας και της Διαφήμισης από το 1980. Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με συνεχείς τεχνολογικές ενημερώσεις έχουν καταφέρει να μας κρατήσουν στην κορυφή της αγοράς.

Η Classic63 δραστηριοποιείται στην Δημιουργία και Παραγωγή οπτικοακουστικού έργου για τον Κινηματογράφο την Τηλεόραση το Θέατρο το Διαδίκτυο, Παραγωγή Ντοκιμαντέρ, διαφημιστικών, βίντεο κλιπ, τηλεοπτικών εκπομπών, οπτικοακουστικού περιεχομένου Διαδικτύου.

  Το Όνομά σας

  Premium Banner

  digital-arts-photography

  What People Say

  Είμαστε μια ομάδα εραστών της τέχνης, φωτογράφοι, σχεδιαστές, σκηνοθέτες, οραματιστές με κοινό σκοπό την δημιουργία νέων ιδεών στο χώρο της σκηνοθεσίας και παραγωγής οπτικοακουστικών πολυθεαμάτων, συναυλίες, σεμινάρια, διαφήμιση, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές, παρουσιάσεις…

  Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

  Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

  Διαβάστε όλο