Οι φωτογραφίες και τα βίντεο υψηλής ανάλυσης των προϊόντων σας όχι μόνο αποκαλύπτουν την ποιότητα του προϊόντος σας, αλλά χρησιμεύουν και ως παράθυρα στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, δημιουργώντας εμπιστοσύνη…

 

CLASSIC-63

PHOTOGRAPHY

 

Η CLASSIC-63 δραστηριοποιείται στην Δημιουργία και Παραγωγή οπτικοακουστικού έργου για τον Κινηματογράφο την Τηλεόραση το Θέατρο το Διαδίκτυο, Παραγωγή Ντοκιμαντέρ, διαφημιστικών, βίντεο κλιπ, τηλεοπτικών εκπομπών, οπτικοακουστικού περιεχομένου Διαδικτύου.
Η εταιρεία επίσης αναλαμβάνει:

Φωτογραφία, Σκηνοθεσία Διοργάνωση εκδηλώσεων – Συντονισμός και παρουσίαση εκδηλώσεων και ημερίδων – Ραδιοφωνικές, Τηλεοπτικές και Θεατρικές Παραγωγές –
Εκδόσεις Βιβλίων – Διοργάνωση συνεδρίων

 

 

 

 

Η εταιρεία classic63 δημιουργήθηκε το 2002 από τον φωτογράφο και παραγωγό οπτικοακουστικών παρουσιάσεων ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΠΠΑ.
Μαζί του είναι μια επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών του οπτικοακουστικού χώρου που στόχο έχει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο χώρο της ψυχαγωγίας και διαφήμισης, δημιουργώντας παρουσιάσεις με υψηλό καλλιτεχνικό και άρτιο αποτέλεσμα στον τομέα του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της διαφήμισης, του Διαδικτύου, της μουσικής και της επικοινωνίας.

 

Η φωτογράφηση και η προβολή με video των προϊόντων αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαφήμισης και προβολής της εταιρίας σας και του e-shop σας, για επιτυχημένες διαδικτυακές διαφημίσεις ειδικά κατά την πώληση προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή.

Όταν οι καταναλωτές βλέπουν μια σελίδα προϊόντων, αναζητούν απόδειξη ποιότητας και αξίας. Οι εικόνες διαμορφώνουν την πρώτη τους εντύπωση, δημιουργώντας ένα κρίσιμο σημείο για το αν θα συνεχίσουν την περιήγηση και τελικά θα πραγματοποιήσουν μια αγορά.