Μαρία-Γιαννάκη-Maria-Giannaki-02a
Μαρία-Γιαννάκη-Maria-Giannaki-03

Η Μαρία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται σε βιομηχανία της περιοχής. Το θέατρο μπήκε στη ζωή της λίγο πριν τα τριάντα και αμέσως το ερωτεύτηκε.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές παραστάσεις στην πόλη των Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής, εισαγωγής στη μέθοδο Τερζοπουλου, σκηνοθεσίας, φωνητικής και κατασκευής μάσκας με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Μαρία-Γιαννάκη-Maria-Giannaki-05
Μαρία-Γιαννάκη-Maria-Giannaki-00

Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο voice acting. Είναι επί πτυχίω φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος θεάτρου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με κατεύθυνση την υποκριτική και σκηνοθεσία.

Η επαγγελματική σκηνή της Ομάδας Τέχνης Α.Ν

παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση:

ΣΚΡΑΜΠΛ (Τα λευκά τριαντάφυλλα)

Του Πάνου Ζώη “

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, για την τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαδίκτυο, Διαφήμιση (E-Shop) . Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

Διαβάστε όλο