ΣΚΡΑΜΠΛ Τα λευκά τριαντάφυλλα
ΣΚΡΑΜΠΛ Τα λευκά τριαντάφυλλα

Η επαγγελματική σκηνή της Ομάδας Τέχνης Α.Ν

παρουσίασε τη θεατρική παράσταση: ΣΚΡΑΜΠΛ (Τα λευκά τριαντάφυλλα) Του Πάνου Ζωη

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Όλγα Παππά

Βαγγέλης Αθανασίου

Μαρία Γιαννάκη

Σκραμπλ-Τα-λευκά-τριαντάφυλλα-0015

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Αθανασίου / Όλγα Παππά

Μουσική: Παναγιώτης Μίτσης

Η σκηνογραφία στηρίχθηκε σε μια ιδέα του Τάκη Στεφάνου.

Κατασκευή σκηνικού: Άκης Μαστακας.

Video Editing Production Vassilis Lappas

Σκραμπλ (Τα λευκά τριαντάφυλλα): πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία όπου αναδεικνύεται η ανάγκη μας ή η υποχρέωσή μας να ελπίζουμε όσο ζούμε για την ευκαιρία να εκδηλώσουμε απωθημένα ή καταπιεσμένα συναισθήματα με απώτερο στόχο την συνειδητοποίηση της ομορφιάς της ζωής.

Σκραμπλ-Τα-λευκά-τριαντάφυλλα-0014

Έγραψε ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέρες πριν την πρεμιέρα, αλλά και σε όλες τις παραστάσεις του «Σκραμπλ (Τα λευκά τριαντάφυλλα)» που ανέβηκε στο θέατρο «Κύκλος» από την επαγγελματική σκηνή του Αφηγηματικού Νου, ήμασταν παρόντες. Ό,τι κούραση είχαμε μαζέψει, όποια έγνοια μας είχε βαρύνει, εξαφανίζονταν μαγικά, μόλις περνούσαμε το κατώφλι του θεάτρου Κύκλος στην Αραβαντινού. Έχουμε βρεθεί ξανά σε (πυρετώδη) προετοιμασία παράστασης, αλλά αυτή εδώ είναι τόσο ξεχωριστή και οι άνθρωποι της σπάνια γενναιόδωροι σ’ αυτό που φτιάξανε.

Διαβάστε περισσότερα…

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com