Η Δέσποινα Αποστολίδου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1968. Από το 1987 ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και είναι υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος της σχολής  Φωτογραφίας του Τάσου Σχίζα και ασχολείται με την φωτογραφία από το 2014.

Από το ίδιο έτος (2014) είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φ» έως και σήμερα, με  Φωτογραφικό υλικό της, να έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Η Δέσποινα Αποστολίδου, έχει παρουσίαση ατομική δουλειά στη Λέσχη Φωτογραφίας και συμμετείχε σε 12 ομαδικές εκθέσεις σε  Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει συμμετάσχει  σε φωτογραφικούς  διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρουσίαση σε ατομική της έκθεση φωτογραφίας στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης με τίτλο <<πορτραίτα>> .

Άλλες δουλειές της έχουν παρουσιασθεί σε ομαδική έκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε διαγωνισμό της in focus με θέμα Ελλάδα, στην Αθήνα καθώς και στην γκαλερί Moiro.

Μέρος της δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε τρεις διοργανώσεις του περιοδικού «Φωτογράφος».

Έργο της μπορούμε να το απολαύσουμε επίσης στη Photometria στο Face- Book και στο Istangram.

Email: despoina9999@gmail.com

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com