Ευχαριστήρια Μηνύματα από KL Gallery Vassilis Lappas

ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

 


 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη για το συμβολικό του δώρο, που για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή και σημαίνει πολλά όπως η έναρξη της διοργάνωσης του επόμενου Φεστιβάλ στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου, που άνοιξε και Σάββατο και Κυριακή για τις ανάγκες του Φεστιβάλ μας και στον κ. Δημήτρη Χριστοφιλόπουλο, που άφησε τη ραστώνη του Σαββατοκύριακου και ήταν μαζί μας και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο του Αμαρουσίου, αλλά και σε άλλους να επισκεφτούν το χώρο, να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών και να συνομιλήσουν μαζί τους. Σας περιμένουμε από αύριο, πρωί ή απόγευμα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη και ειδικότερα στο Χρήστο, για την ανεκτίμητη και γευστικότατη προσφορά των κρασιών του (Νεμέα, Μονόλιθος και ροζέ) για τον κόσμο του Φεστιβάλ . Οι επισκέπτες, οι καλλιτέχνες, αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Πατούλης, είπαν ότι ομολογουμένως ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φεστιβάλ. Το κρασί έρρεε άφθονο και ο Νίκος Μπαϊρακτάρης ήταν μοναδικός στην παρουσίαση των ποικιλιών που προσέφερε, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μας να συμμετέχουμε στη διαδικασία της οινογνωσίας και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και πολλή κουβεντούλα γύρω από το μπουφέ για πολλές ώρες να μη θέλουμε να κλείσουμε την κάθε βραδιά. Χρήστο είσαι πραγματικά από τους πολύ σπάνιους ανθρώπους, συνεργάτες, είσαι φίλος. Εύχομαι καλό ταξίδι στον πατέρα σου, στη μητέρα σου, είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, από όλους εμάς την αμέριστη αγάπη μας, την εκτίμησή μας και συμπαράστασή μας στην οικογένειά σου.


 

Sissy-Bistola
Sissy-Bistola

Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τις άπειρες ευχαριστίες μου στη Sissy Bistola (Σίσσυ Μπίστολα) για την ανεκτίμητη βοήθειά της στο συντονισμό της Ομάδας Φωτογράφων Ελλάδα Σχήμα & Χρώμα, στην επιμέλεια εκτύπωσης των φωτογραφιών της έκθεσης, στη μεταφορά τους στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη και στην όλη επιμέλεια της σωστής έκθεσης και παρουσίασής τους στο χώρο. Σίσσυ χωρίς εσένα δεν θα είχαμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που όλοι χαιρόμαστε αυτές τις ημέρες. Σε ευχαριστώ πολύ το εκτιμώ μέσα από την καρδιά μου. 

Sissy Bistola Klgallery Lappas Κι εγώ σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη που μου εμπιστεύθηκες όλη αυτή την δουλειά και χαιρομαι που το αποτέλεσμα της άρεσε σε όλο τον κόσμο!!!! Σε ευχαριστούμε και όλα τα παιδιά για τη δική σου πρωτοβουλία να διοργανωσεις αυτό το φεστιβαλ που πραγματικά είχε πολύ και δύσκολη δουλειά για να πραγματοποιηθεί Όμως τα κατάφερες!!!!! Και μπράβο σου!!!!!

 

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *