Μήτση Αγγελική-Ειρήνη

Μήτση Αγγελική-Ειρήνη

Μήτση-Αγγελική-Ειρήνη
Μήτση-Αγγελική-Ειρήνη

Μήτση Αγγελική-Ειρήνη

Γεννήθηκε το 1974, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στα ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια «Ψηφιακής Φωτογραφίας» και «Φωτογράφιση Στούντιο» καθώς και σεμινάρια Τεχνικής Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το 2004 όπου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Βεάκη» (2006-7), στο θέατρο «Αλκμήνη» – Άκη Δαβή (2008) και στο Personal Development Training της Βαρβάρας Δούκα (2009-2011).

Έπαιξε σε διάφορες παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Ηλία Φλωράκη, του Θοδωρή Βουρνά, του Αλέξιου Κοτσώρη και άλλων.

Από το 2008 έως το 2011 ήταν υπεύθυνη αρχειακού υλικού για τις εκπομπές “ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ” και “ΛΟΓΟ-ΤΕΧΝΙΑ”, των παραγωγών Σγουράκη.

Από το 2014 μεταμορφώνεται σε κα Λογοτεχνία προτείνοντας βιβλία στα παιδιά. Όραμά της είναι να δημιουργηθούν -ή να εμπλουτιστούν οι ήδη υπάρχουσες- βιβλιοθήκες παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολείων και χώρων δημιουργικής απασχόλησης! Μέσα από παιχνίδι, αφήγηση, facepainting και ζωγραφική δίνει έναυσμα στα παιδιά να αγαπήσουν το βιβλίο, να μάθουν από αυτό, να το προσέχουν και να το αγαπήσουν!

Αρθρογραφεί από το 2015 στο Bookia.gr για θεατρικές αποδόσεις βιβλίων.

Το 2015 δημιουργεί το Theatrical DROPS και ενημερώνει για τις θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Ανεβάζει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από ανθρώπους του θεάτρου! Ένα ταξίδι γεμάτο σταγόνες Θεάτρου!

Το 2016 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θέατρο: Κριτική-Ιστορική και Φιλοσοφική Προσέγγιση», στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

https://www.facebook.com/TheatricalDROPS/?fref=ts

Διακρίσεις:

  • Γ΄ βραβείο θεατρικού έργου «Ο δρόμος για το Δάσος ή Διακτίνιση»από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, Ιανουάριο 2009.
  • A’ βραβείο διηγήματος προβληματισμού για το έργο “ΑΕΡΑ…” ΑΠΌ ΤΟ «ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ» σε συνεργασία με ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, INTERNATIONAL WRITERS ASSOCIATION, Δεκέμβριος 2007.
  • Γ΄ Βραβείο σύγχρονης Λογοτεχνίας για το έργο « Και αν…» από το ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΙΔΕΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας, ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Νοέμβριος 2005.
  • Βραβείο για την συμμετοχή της ως διοργανώτρια εκθέσεων φωτογραφίας και ως φωτογράφος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ναυτική Εβδομάδας από την Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος, 2000 και 2001.
  • Α΄ έπαινος ερμηνείας στο φεστιβάλ Μώμος ο Πατρεύς στην Πάτρα για το μονόπρακτο «Je t’ aime» κείμενο-σκηνοθεσία του Ηλία Φλωράκη, (2010)
  • Α΄ βραβείο γυναικείας ερμηνείας για στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ από το ίδρυμα «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ», το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και την Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης (2011) για την ταινία μικρού μήκους «21 μ.Κ.» των Χρύσα Λαγού και Βασίλη Τζιώκα (2010)
  • 3ο Βραβείο φωτογραφίας στο διαγωνισμό της Adidas, «Are you in?», μέσω του έντυπου ATHENS voice, 2011.

Carousel contents not found!

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, για την τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαδίκτυο, Διαφήμιση (E-Shop) . Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

Διαβάστε όλο