ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ-00

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ-00

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εγκαίνια: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΩΡΑ: 19:00

Διάρκεια Έκθεσης: 17 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2019

Match Point Arts n’ More: Αινιάνος 1, Αθήνα (Αλεξάνδρας & Πατησίων)

Είσοδος Ελεύθερη  Τηλ επικοινωνίας  6974561920

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ-01

 

Ο εικαστικός Ρουσσέτος Σιγάλας και η φωτογράφος Μένια Μπογέα παρουσιάζουν μια τρίπτυχη θεματική έκθεση που θα αποτελείται από το εικαστικό ένδυμα (εγκατάσταση), ζωγραφική και φωτογραφία. Στα έργα τους προσπαθούν να εγκλωβίσουν την ενέργεια εκείνη που είναι απαραίτητη για την απόφαση μας να αναζητήσουμε τον μίτο της αυτογνωσίας.

 

 

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ-02Ένας τίτλος συμβολικός που στέκεται μπροστά στην απόφαση σου να κατέλθεις στο κόσμο της αυτογνωσίας.

Το σώμα μιλάει. Το σώμα σου μιλάει έχει φωνή και δεν την ακούς . Σου ζητάει, ποθεί, πονάει, διψάει και συ δεν το ακούς…                                     

Από την μέρα που γεννήθηκες δεν σε ρώτησε κανείς τι θα ήθελες, αποφάσισαν να σου δώσουν μια ταυτότητα που διάλεξαν για σένα ή μάλλον μια ταυτότητα για να επεκτείνουν τον εαυτό τους.

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ-03Και συ ποιος είσαι; Κάθε βήμα σταυροδρόμι, κάθε βήμα μια ερώτηση και μια απόφαση .

Βράζεις, κοχλάζεις μέσα σου, στο μυαλό σου, στην καρδιάς σου, στην ψυχή σου. Είναι η ανάγκη, το συναίσθημα εκείνο που κινητοποιεί τα πάντα, και συ βλάσφημος όσο της αντιστέκεσαι. Η ανάγκη όλα τα διεγείρει και προσπαθείς να τα κρύψεις, να τα κρύψεις καλά, και τα καταφέρνεις.

Σε αυτή τη γιορτή των Αποκρεών, που κρατάει μια ζωή, εσύ τα έχεις καταφέρει.

Μη φοβηθείς να σπάσεις, μη φοβηθείς να δεις τα κομμάτια σου διάσπαρτα.

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ-04Μόνο έτσι αλλάζεις . Ναι, αλλάζεις, είτε θες να το πεις βελτιώθηκα, είτε θες να το πεις εξελίχτηκα, όπως και να το πεις, η ουσία είναι ότι προχωράς. Σαν το φίδι αλλάζεις το δέρμα σου, με τα ίδια σου τα νύχια γδέρνεις το παλιό για να βγει το  καινούργιο. Και κάθε φορά που προχωράς, κάτι θα μείνει πίσω.

Άστο να μείνει πίσω. Εσύ συνέχισε!

ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ-05Ο  χρόνος είναι πολύς αλλά και λίγος. Κερδίζεις ένα λεπτό της ώρας, μα χάνεις ένα λεπτό ζωής .Κάνε αυτό που ποθείς, μην το αφήνεις. Γιατί στην άκρη της διαδρομής σε περιμένει το αχόρταγο τέλος .

Σε αυτό το αστείο ή το θαύμα που λέγεται ζωή, αν αποφασίσεις να κατέβεις στον «Υπόγειο σταθμό Βικτώρια» προσπάθησε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ανήκει. Την αυτογνωσία .

Σας περιμένουμε …

Ο Ρουσσέτος Σιγάλας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ενδυματολογία θεάτρου και σχέδιο μόδας στο «Fashion School Veloudakis” και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη ζωγραφική και στο εικαστικό ένδυμα. Έχει παρουσιάσει έξι ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές   έχει διδάξει και οργανώσει σεμινάρια θεατρικού ενδύματος. Εδώ και χρόνια διδάσκει επίσης σε εργαστήρια ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά. Παράλληλα παρουσιάζει και νέες συνθέσεις εικαστικού ενδύματος πλήρως εναρμονισμένες με τα θέματα της ζωγραφικής του.

 

Η Μένια Μπογέα γεννήθηκε στη Καλαμάτα. Σπούδασε μηχανικός έργων υποδομής και φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη διαφημιστική φωτογραφία (e-shops).O μινιμαλισμός και η αφαίρεση είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την προσωπική της δουλειά. Έχει παρουσιάσει δύο ατομικές εκθέσεις καθώς έχει πάρει μέρος και σε ομαδικές.

 

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com