Μονοδένδρι Συλλογή Φωτογραφίας-Monodendri Images Gallery

Μονοδένδρι Συλλογή Φωτογραφίας-Monodendri Images Gallery

Φωτογραφία Βασίλης Λάππας

Το Μονοδένδρι, είναι κτισμένο απέναντι από το Φωτογραφία Ημέρας Βασίλης Λάππας 05 Ιανουαρίου 2021χωριό Βραδέτο στα 1.060 μέτρα υψόμετρο σε περίοπτη θέση ακριβώς δίπλα στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα! φαράγγι του Βίκου. Χαρακτηριστικά πέτρινα σοκάκια, πετρόχτιστα σπίτια, αρχοντικά και εκκλησίες, θα εντυπωσιάσουν τον ανυποψίαστο επισκέπτη….

 

Μονοδένδρι

 

Πέτρινο Δάσος (ΟΞΥΑ)

Κοντά στο χωριό Μονοδένδρι και από τη θέση Οξυά προσφέρεται ίσως η πιο καταπληκτική θέα της χαράδρας του Βίκου. Στην διαδρομή για την Οξυά θα περάσετε από το πέτρινο δάσος, που αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, με βραχώδεις σχηματισμοί με επάλληλα οριζόντια στρώματα πέτρας.

 

 

 

Μοναστήρι Αγ. Παρασκευής 

Μονοδένδρι Συλλογή Φωτογραφίας-Monodendri Images Gallery

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους σας. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

 

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

 

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Ταξίδι, Διαφήμιση, (E-Shop), Αρθρογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, θέατρο, διαδίκτυο, (E-Shop). Δημιουργία διαφημιστικών Banner, PowerPoint κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *