Η Πρώτη Διεθνής Τουριστική Επίσκεψη στη Σαλαμίνα

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου τουριστικού Ισραηλινού πρακτορείου Greece-Islands.co.il κ. Sivan Zamir συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς κ. Κυριάκο Μαριδάκη επισκέφτηκαν το ιστορικό νησί, μετά την συνάντηση που είχαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Τελ Αβίβ το Φεβρουάριο με σκοπό την πιστοποίηση όλων των θεματικών εκδρομών ώστε να συμπεριληφθεί το νησί για πρώτη φορά στους νέους επισήμους τουριστικούς καταλόγους του Ισραήλ για επισκεψιμότητα όλο τον χρόνο, με άμεσα αποτελέσματα τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία μιας και οι φετινές προβλέψεις για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού φέτος οι Ισραηλινοί θα ξεπεράσουν τους 600.000 επισκέπτες. Τον κ. Zamir συνόδεψαν ο συνεργάτης και υπεύθυνος στην Ελλάδα κ. Σπύρος Χεργκελετζάκης , ο παραγωγός και σκηνοθέτης κ. Βασίλης Λάππας, ο φωτογράφος κ. Ευάγγελος Λάππας ενώ είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο Μαριδάκη , την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνος κ. Ορσία Ραπαντζίκου , τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Χρήστο Μαριδάκη και επιχειρηματίες του νησιού με το χορευτικό των Κρηταγενών να κερδίζει τις εντυπώσεις!

 

 

Η Πρώτη Διεθνής Τουριστική Επίσκεψη στη Σαλαμίνα

 

Διάβασε και αυτό….

http://klgallerywebradio.com/σαλαμινα-ιστορια-και-φυσικη-ομορφια

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, για την τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαδίκτυο, Διαφήμιση (E-Shop) . Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

Διαβάστε όλο