Η Πρώτη Διεθνής Τουριστική Επίσκεψη στη Σαλαμίνα

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου τουριστικού Ισραηλινού πρακτορείου Greece-Islands.co.il κ. Sivan Zamir συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς κ. Κυριάκο Μαριδάκη επισκέφτηκαν το ιστορικό νησί, μετά την συνάντηση που είχαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Τελ Αβίβ το Φεβρουάριο με σκοπό την πιστοποίηση όλων των θεματικών εκδρομών ώστε να συμπεριληφθεί το νησί για πρώτη φορά στους νέους επισήμους τουριστικούς κατάλογους του Ισραήλ για επισκεψιμότητα όλο τον χρόνο, με άμεσα αποτελέσματα τόσο στην τοπική οσο και στην εθνική οικονομία μιας και οι φετινές προβλέψεις για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού φέτος οι Ισραηλινοί θα ξεπεράσουν τους 600.000 επισκέπτες. Τον κ. Zamir συνόδεψαν ο συνεργάτης και υπεύθυνος στην Ελλάδα κ. Σπύρος Χεργκελετζάκης , ο παραγωγός και σκηνοθέτης κ. Βασίλης Λάππας, ο φωτογράφος κ. Ευάγγελος Λάππας ενώ είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας του Δημου Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο Μαριδάκη , την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνος κ. Ορσία Ραπαντζίκου , τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Χρήστο Μαριδάκη και επιχειρηματίες του νησιού με το χορευτικό των Κρηταγενων να κερδίζει τις εντυπώσεις!

 

 

Η Πρώτη Διεθνής Τουριστική Επίσκεψη στη Σαλαμίνα

 

Διάβασε και αυτό….

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

24ωρες με Μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα και τον Κόσμο

KL Gallery Web Radio logo

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΤα πρώτα πόστερ των 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας
Επόμενο άρθρο2ο ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ 18 Μαΐου 2017
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της classic63. Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H classic63 Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ