ΓΕΩτρόπιο τεύχος 158 Σαββάτο 19 Απριλίου 2003

γεωτρόπιο τεύχος 158 Σαββάτο 19 Απριλίου 2003

Να πας στην Καλαμάτα

Χτισμένη στο μυχό του Μεσσηνιακού κόλπου, είναι η δεύτερη μετά την Πάτρα πόλη της Πελοποννήσου. Αρκετοί συγγραφείς παρομοιάζουν την Καλαμάτα με τη Γη της Επαγγελίας.  Υπερβολή ίσως, πάντως είναι από τις ωραιότερες και πιο ζωντανές Ελληνικές πόλεις…..

Κείμενα Κώστας Χριστοφιλόπουλος

Φωτογραφία Βασίλης Λάππας

γεωτρόπιο τεύχος 168 Σαββάτο 28 Ιουνίου 2003

-Σαντορίνη-Θήρα στο Όνειρο-

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά λόγια θαυμασμού για την άγρια , μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης, πού ότι και να γράψει κανείς , να μοιάζει ξαναειπωμένο.

Κείμενα Κώστας Χριστοφιλόπουλος

Φωτογραφία Βασίλης Λάππας

ΓΕΩτρόπιο-τεύχος-168-28-Ιουνίου-2003
γεωτρόπιο 152 Θεο-γέφυρο

Το Ηπειρώτικο τραγούδι της φύσης

Λίθινο- Μονή Πατέρων – Θύαμις ή Καλαμάς- Θεογέφυρο

Κείμενα Κώστας Χριστοφιλόπουλος 

Φωτογραφία Βασίλης Λάππας 

Ηπειρώτικο κόσμημα

Λίθινο- Μονή Πατέρων – Θύαμις ή Καλαμάς- Θεογέφυρο

Κείμενα Κώστας Χριστοφιλόπουλος 

Φωτογραφία Βασίλης Λάππας 

Γεωτρόπιο 148 Σιδηρόκαστρο-001

γεωτρόπιο τεύχος 148 Σαββάτου 08 Φεβρουαρίου 2003

Σε μία περιοχή όπου σε ακτίνα μερικών μόνον χιλιομέτρων βρίσκεται ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνος των Βασσών, το μοναδικό φαράγγι της Νέδας και το Λύκαιων όρος, αξίζει άραγε κανείς να λοξοδρομήσει για να επισκεφθεί το Σιδηρόκαστρο. Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι καταφατική. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι` αυτό…..

Αραγμένη αναπαύεται νωχελικά στις όχθες του Αράχθου, ριζωμένη πάνω στην αρχαία Αμβρακία, με τα ζωντανά βυζαντινά της ίχνη και τους θρύλους που την τυλίγουν…

Κείμενο: Κώστας Χριστοφιλόπουλος

Φωτογραφία:     Βασίλης  Λάππας

ΑπόVassilis Lappas

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού, για την τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαδίκτυο, Διαφήμιση (E-Shop) . Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής κλπ. Για άμεση επικοινωνία : vassilislappas@classic63.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σημείωση για τους επισκέπτες μας

Αυτός ο ιστότοπος έχει ενημερώσει την πολιτική απορρήτου του σε συμμόρφωση με τις αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όλα τα μέλη παγκοσμίως. Ενημερώσαμε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε αυτό για να διαβάσετε τις ενημερώσεις σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου μας.

Διαβάστε όλο